Två bilder ifrån Maria

Tänkte lägga upp två små bilder när jag ändå sitter och redigerar som en tok:

Fotat från gatan.


Blommor och natur.

Människor.
Karlsbron genom Fridas ögon


Fortsätt kika in här!

Nu när vi är hemma i Sverige kommer det att dyka upp massvis med bilder ifrån resan här på bloggen! Så håll ögonen öppna

Nu åker vi hem

Just checkat ut ifrån hotellet. Nu är det dags att lämna Prag.. Lite vemodigt men ändå skönt att komma hem igen.


En liten bild ifrån mobilen innan vi skulle åka in till stan för att mysa och äta god mat tillsammans sista kvällen här


Det går inte att beskriva med ord


På bussen

Just nu sitter vi på bussen till Terezin där vi ska besöka koncentrationslägret. Är så himla förväntansfull så att det knappt gör någonting att regnet vräker ner här i Prag.
När vi kommer hem efter besöket ska vi återigen gå på jakt efter secondhandbutiker, skriva på våra arbeten och senare ikväll hade vi tänkt att åka in till stan och äta något gott tillsammans eftersom att det är sista kvällen här.


En lite uppdatering med bild

Hej alla! Vi ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen med bilder, men vi har verkligen försökt. Vårat internet på hotellet är inte direkt det snabbaste, vilket gör att det tar cirka en kvart att ladda upp den bild här och efter dem långa dagarna innan vi kommer tillbaka på hotellet vill vi mest hoppa ner i våra sängar och sova.
Men här får ni i alla fall en bild på oss alla när vi står utanför Pragborgen:
Lovva Maria Lovisa Martin Emma Ina Frida Mikael
Men vi har det i alla fall fint här i Prag, även fast våra ben värker och våra fötter nästan blöder. Men det är det verkligen värt!
Idag var vi först på studiebesök på SUPS som är en konstskola där man studerar konst i alla former. Efter det så delade vi på oss och gjorde olika saker. Men några utav oss gick i alla fall iväg och vandrade genom staden (återigen), åkte till Mála Strana och gick på jakt efter secondhandbutiker men insåg ganska snabbt att det inte fanns så många, åkte tillbaka till stan, shoppade där istället och åkte sedan tillbaka till hotellet. En väldigt fin dag ändå.
Men nu ska vi mest sova, för att i få några timmars sömn en natt i alla fall.
Vi saknar er alla där hemma!
Puss

Lite ifrån mobilen

Sitter på balkongen och myser tillsammans efter en hemskt fin dag! Vi alla känner att vi skulle kunna stanna här förevigt (nästan i alla fall).
Idag har vi i alla fall gått runt i mala strana, suttit på ett fint fik och ätit crepes i timmar och kikat i lite fina butiker runt om i Prag! Plus att vi har skrattat så mycket att jag är övertygad om att jag kommer att ha magrutor när jag kommer hem.
Vi tänkte lägga över lite bilder om någon timme också. Så håll koll!
Puss


Har sett vuxna män i kroppsstrumpor

Varit vaken i 35 timmar, har åkt världens kortaste flygplans resa, gått runt i Prag med min OnePiece, checkat in på hotellet, bytt om till normala kläder, gått vilse i Prag med Lovva, fått skavsår, sett en teater med vuxna män i kroppsstrumpor (kvinnor också), blivit mongo förklarad av mina reskamrater (i vanliga fall är jag bara knasig), dött på hotellrummet och börjat bloggat. Allt detta på 35 timmar.
Nu sitter jag med flickorna på hotellrummet och myser, vi kan inte ha det bättre.


En hest

Ja hej. Lovva här. INTE LOVISA S TACK MARIA FÖR JAG HAR SÅ OBETYDELSEFULLT NAMN (nej du är bra). Jaha, så ja, hotellrummet första natten efter att ha sett någon ljusshow/teater där de sprutade vatten på åskådarna. Vilket tydligen var väldigt kul.

Annars har vi alla ont i fötterna, har ätit en onödig äcklig lunch/middag på Pod Restuarace (GÅ INTE DIT) och nu tänker jag sova som bara den! PUSS

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3466345/images/2012/pic_197718371.jpg" class="image">


Snart framme!

Efter bussbyte fortsätter vi mot Arlanda, sen blir det väntan på Arlanda i två timmar! Bjuder på en fin liten bild ifrån bussen på Lovisa s och Martin:


Resan har börjat

Nu sitter vi på bussen på väg till Arlanda och våran lilla resa har börjat!


Test inlägg

Test test test test test

RSS 2.0